Praktijk informatie

balie gang

Welkom in onze nieuwe huisartsenpraktijk!

Dhr. O. Kaya houdt spreekuur op dinsdag tot en met vrijdag. Mevr. E. Simons houdt spreekuur maandag. Mevr. A. Waalewijn houdt spreekuur op donderdag. Tijdens vakantie is er waarneming op de praktijk of er wordt alleen voor spoed waargenomen door huisartsenprakijk Ede-Zuid. 


Openingstijden 
De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. De praktijk is van 10:15-10:30 uur en van 12:30-13:00 uur alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Op dat moment vindt er een patiëntenoverleg plaats.


Spoedgevallen 
Bel direct 112 bij een levensbedreigende situatie! Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u met 0318-200 122, keuzemenu 1. 


Afspraken maken 
Wij werken alleen op afspraak. Er is geen inloopspreekuur. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen tussen 08:00-10:00 uur; 10:30-12:30 en na 14:00 uur.


Spreekuur
We houden het spreekuur van 08:00-10:00 uur; 10:30-12:00 en 14:00-16:00 uur. 
De spreekuren zijn per 15 min gepland. Heeft u meer tijd nodig, vraag dit aan de doktersassistente. Bij het maken van een afspraak zullen wij vragen naar de reden van uw contact. Wij doen dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. 


Huisbezoek
Indien het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Vraag de visites aan voor 10:00 uur. 


Telefonisch terugbelspreekuur
Voor uitslagen van onderzoeken en vragen waar u niet voor op consult hoeft te komen, kunt u een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur.


Medisch Centrum Veluwse Poort 
Wij werken samen met o.a. de volgende paramedici: Fysiotherapie, Verloskundigen, Logopedie, Psychologen, ADHD Coaches, Thuiszorg, Medische pedicure, Podotherapeuten en Ergotherapeuten. Ook werken we samen met de Tandartsen en Apothekers. 


Op de volgende feestdagen is de praktijk gesloten: 
• 1 januari 
• 2e paasdag 
• Koningsdag 
• Hemelvaartsdag 
• 2e Pinksterdag 
• 1e en 2e Kerstdag. 
Op deze dagen kunt u terecht bij de Huisartsenpost. 


Regeling bij afwezigheid 
Wanneer de vaste huisarts afwezig is in verband met vakantie of nascholing blijft de praktijk open en zal er in de praktijk zo nodig een waarnemend huisarts aanwezig zijn. De patiëntendossiers worden beschikbaar gesteld aan de waarnemend huisarts. Ook kan het voorkomen dat er op sommige dagen alleen voor spoed wordt waargenomen door Huisartsenpraktijk Ede-Zuid. 

Contact met onze praktijk

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Huisartsenpost

De huisartsenpost is uitsluitend voor spoedeisende huisartsenzorg waarmee u niet kunt wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw (eigen) huisarts.

Online regelen

De volgende zaken kunt u gemakkelijk op onze website online regelen.