Klachtenregeling

Wij zijn erop gericht om u een kwalitatief goede zorg te verlenen in een prettige sfeer. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Wij kijken dan graag samen met u wat er aan te doen is en u mag ons informatie geven over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij nodigen u dan ook uit om eventuele klachten in een gesprek open met ons te bespreken; er bestaat een goede kans dat we er dan samen uitkomen.

 

 

Ook is het mogelijk een schriftelijke klacht in te dienen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw klacht in behandeling nemen. U kunt hiervoor ook het klachtenformulier op de website gebruiken.

 

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

 

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl.

 

Klacht tijdens waarneming op de huisartsenpost

Heeft u een klacht over een contact met de Huisartsenpost, dan kunt u bij hen een klacht indienen. Dit gaat buiten onze praktijk om. U kunt hier een klacht indienen naar aanleiding van een contact aan de Huisartsenpost.

 

Klachtenformulier


Contact met onze praktijk

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Huisartsenspoedpost

De huisartsenspoedpost is uitsluitend voor spoedeisende huisartsenzorg waarmee u niet kunt wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw (eigen) huisarts.

Online regelen

De volgende zaken kunt u gemakkelijk op onze website online regelen.