Medewerkers

Graag stellen we ons aan u voor!

Omer Kaya

Omer Kaya, praktijkhoudend huisarts

Sinds 1 juni 2021 ben ik gestart met de nieuwe huisartsenpraktijk Sarana in het mooie Ede. Ik vind het belangrijk om laagdrempelig en toegankelijk te zijn. Als huisarts ben ik nauw betrokken bij uw privésfeer. Ik wil dat patiënten mij in vertrouwen alles kunnen vertellen. Daarom is het belangrijk dat u zich serieus genomen voelt en dat er wederzijdse vertrouwen en respect is. Door rekening te houden met uw persoonlijke omstandigheden of bijkomende ziektes komen we tot een behandelplan: ook wel zorg op maat.

 

Ik heb mijn artsenexamen en huisartsenopleiding via het Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond. Ik heb gedurende 2 jaar klinische ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de Spoedeisende hulp, Eerste harthulp en Intensive care. Gedurende 2,5 jaar heb ik gewerkt tijdens de spoeddiensten voor verschillende verpleeghuizen en 8 maanden voor de Ambulante psychiatrie in combinatie met diensten voor de Crisisdienst. 

 

Ik doe o.a. rijbewijskeuringen, chirurgische ingrepen; plaats spiralen en geef ontstekingsremmende injecties.

Ikrame

Doktersassistente

 

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Ebru

Doktersassistente in opleiding

 

Aanwezig op donderdag en vrijdag

DOktersassistente

Doktersassistente

Contact met onze praktijk

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Huisartsenpost

De huisartsenpost is uitsluitend voor spoedeisende huisartsenzorg waarmee u niet kunt wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw (eigen) huisarts.

Online regelen

De volgende zaken kunt u gemakkelijk op onze website online regelen.