Mijn online huisartsendossier

Logo MGN

Mijn online huisartsdossier (gratis). U kunt zich hier aanmelden.

Met de patiëntenapp heeft u direct inzage in uw huisartsendossier en de toegang tot het regelen van de volgende zaken: herhaalrecepten, e-mail consult en afspraak maken.

Wanneer u een e-mail stuurt met uw naam en geboortedatum naar info@huisartsenpraktijksarana.nl met in de onderwerpregel: Aanmelden MGn, dan kunnen wij uw aanvraag verwerken. U kunt hiervoor ook bellen of dit aan de balie regelen. U moet wel beschikken over een e-mailadres, DigiD en een smartphone en/of tablet. 

 

MijnGezondheidnet biedt de volgende mogelijkheden: 

• online een herhaalrecept aan vragen 

• een mail contact over uw medische vraag 

• online inzien van uw dossier 

• online maken van een afspraak (tijdelijk niet beschikbaar)


Hoe start u MGn? 

– Ga dan naar home.mijngezondheid.net; 

– Klik op deze pagina rechtsboven op de roze button: Inloggen; 

– Klik vervolgens op: Inloggen met DigiD; 

– Log in met DigiD met sms-functie; Heeft u geen DigiD? Ga naar http://www.DigiD.nl voor informatie en aanvragen. U kunt ook de DigiD app gebruiken voor op uw smartphone of tablet. 

– Controleer of uw persoonlijke gegevens kloppen; Kloppen uw gegevens niet? Wijzig deze dan door te klikken op ‘Profiel Wijzigen’. 

– U heeft zich nu aangemeld voor mijngezondheid.net. 

Als u zich eenmaal heeft aangemeld via de website kunt u op uw smartphone of tablet ook gebruik maken van de bijbehorende app MedGemak. Hiermee regelt u bijvoorbeeld gemakkelijk een afspraak. 

– Download de app in de App Store of Google Play Store. 

– Koppel de app MedGemak eenmalig aan uw MijnGezondheid.net account en log vervolgens standaard in met een 5-cijferige code. 


Wat doe ik met de app Medgemak en wat als ik inlog op mijn MGn portaal? 

Op het MGnportaal ziet u alles, met de app regelt u alles. Met de app regelt u gemakkelijk iets, bijvoorbeeld een afspraak of een bericht sturen aan de huisarts, assistente of praktijkondersteuners. Op het portaal kunt u een overzicht van uw afspraken zien, uw E-berichten en uw dossier.

Contact met onze praktijk

Ondanks COVID-19 zijn wij geopend. 

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Huisartsenspoedpost

De huisartsenspoedpost is uitsluitend voor spoedeisende huisartsenzorg waarmee u niet kunt wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw (eigen) huisarts.

Online regelen

De volgende zaken kunt u gemakkelijk op onze website online regelen.