Patiënt worden?

Huisartsenpraktijk Sarana is voor u geopend! Per 1 juni 2021 kunt u zich inschrijven in onze praktijk, door het inschrijfformulier in te vullen.


Woont u in Ede, dan bent u van harte welkom in onze praktijk!

Mocht u zich willen inschrijven dan kunt u een inschrijfformulier online invullen; komen halen of u kunt het formulier downloaden vanaf deze pagina. Deze kunt u, ingevuld en ondertekend, inleveren, samen met een kopie van een identiteitsbewijs en een kopie van de zorgpas (mits u deze in bezit heeft).

Tevens verzoeken wij u om uw vorige huisarts op de hoogte te stellen van de nieuwe inschrijving. Dit zal namelijk het proces van inschrijven bespoedigen.

Mocht u een kennismakingsgesprek willen laten inplannen, neemt u dan contact op met de doktersassistente voor het maken van een afspraak.

Inschrijven

Door het online inschrijfformulier in te vullen kunt u zich alvast bij ons aanmelden. Per 1 juni 2021 kunnen wij u inschrijven in onze praktijk.  


Contact met onze praktijk

Ondanks COVID-19 zijn wij geopend. 

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Huisartsenpost

De huisartsenpost is uitsluitend voor spoedeisende huisartsenzorg waarmee u niet kunt wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw (eigen) huisarts.

Online regelen

De volgende zaken kunt u gemakkelijk op onze website online regelen.