Corona

In verband met de landelijke verspreiding van het Coronavirus verzoeken wij u altijd te bellen voor u naar de huisartsenpraktijk komt. 

 

Heeft u geen klachten en wilt u informatie over het coronavirus, kijk dan op Thuisarts.nl of de website van het RIVM.

 

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Kom dan niet naar de praktijk.

 

Het coronavirus wordt overgedragen, vooral door hoesten, maar ook via de handen. U moet denken aan besmetting met het coronavirus als u koorts boven de 38 graden en luchtwegklachten heeft. In dat geval kunt u zich laten testen op het coronavirus. Bel voor een afspraak met de GGD: 0800-1202


Voor alle klachten geldt dat wij patiënten vragen vooraf contact op te nemen met de huisartsenpraktijk. Dit om te overleggen of een consult op de praktijk noodzakelijk is of dat u de klachten ook telefonisch kunnen worden besproken.

 

Bent u ouder dan 70 jaar of heeft u een chronische aandoening zoals astma of suikerziekte? Neem dan telefonisch contact op met onze praktijk. Ook als u zich ernstig ziek voelt, bijvoorbeeld hoge koorts of kortademig bent, neem dan telefonisch contact met ons op.

Contact met onze praktijk

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Huisartsenpost

De huisartsenpost is uitsluitend voor spoedeisende huisartsenzorg waarmee u niet kunt wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw (eigen) huisarts.

Online regelen

De volgende zaken kunt u gemakkelijk op onze website online regelen.